Algemene Voorwaarden

ONDERNEMINGSGEGEVENS

BellezAnn BV 

BTW BE 0741.789.286

ZAAKVOERDER: ANN BERGHMANS
SINT-JORISSTRAAT 14

2450 MEERHOUT 

+32 472 90 20 25

VOORWAARDEN

De e-commerce website van BellezAnn, een besloten vennootschap met maatschappelijke zetel te Meerhout Sint-Jorisstraat 14, BTW BE 0741.789.286, biedt haar Klanten de mogelijkheid om de producten uit haar webwinkel online aan te kopen.

Het is belangrijk dat Klanten eerst de algemene voorwaarden van BellezAnn lezen en goedkeuren alvorens ze een bestelling plaatsen bij BellezAnn. 

Wanneer een Klant een bestelling plaatst op de webshop van BellezAnn dan wordt er een overeenkomst gesloten tussen de Klant als koper en BellezAnn als verkoper. Daarom moet de Klant eerst akkoord gaan met deze algemene voorwaarden die van toepassing zijn op deze overeenkomst.

Indien de Klant jonger dan 18 jaar is, dan heeft de Klant eerst toestemming nodig van de ouder(s) of een wettelijke voogd alvorens te kunnen bestellen en te betalen.

 1. AFSLUITEN VAN HET KOOPCONTRACT

1.1.  Het plaatsen van een bestelling of reservatie via de webshop van BellezAnn en/of gekende kanalen heeft automatisch tot gevolg dat de Klant een bindende offerte stuurt voor het sluiten van een koopcontract. BellezAnn aanvaardt deze offerte door het leveren van de bestelde goederen.

1.2.  BellezAnn verkoopt haar goederen uitsluitend via de webshop aan Klanten die minstens de leeftijd van 18 jaar hebben bereikt. Minderjarigen kunnen geen bestellingen plaatsen via de webshop van BellezAnn, tenzij toestemming van de ouder(s) of wettelijke voogd. Als BellezAnn merkt dat de bestelling door een minderjarige werd geplaatst, kan BellezAnn deze bestelling weigeren.

 1. NAUWKEURIGHEID VAN DE ARTIKELEN

2.1.  Alle producten van BellezAnn zijn in nieuwstaat, ongedragen en schoon. De illustratie van de artikelen gebeurt aan de hand van foto’s. De artikelen worden bovendien voorzien van een gedetailleerde beschrijving, aangevuld met de prijs, maat en beschikbare kleuren.

2.2. Ondanks het feit dat de online catalogus en de e-commerce website met de grootst mogelijke zorgvuldigheid worden samengesteld, is het toch mogelijk dat de aangeboden informatie onvolledig is, materiële fouten bevat, of niet up-to-date is. Kennelijke vergissingen of fouten in het aanbod binden BellezAnn niet.

2.3. BellezAnn is wat de juistheid en volledigheid van de aangeboden informatie slechts gehouden tot een middelenverbintenis. BellezAnn is in geen geval aansprakelijk ingeval van manifeste materiële fouten, zet- of drukfouten.

2.4. Wanneer de Klant specifieke vragen heeft over bv. maten, kleur, beschikbaarheid, leveringstermijn of leveringswijze, verzoekt BellezAnn de Klant om vooraf contact op te nemen met BellzAnn.

2.5. Het aanbod geldt steeds zolang de voorraad strekt en kan te allen tijde worden aangepast of ingetrokken door BellezAnn. BellezAnn kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet beschikbaar zijn van een product. Indien een aanbod een beperkte geldigheidsduur heeft of onder voorwaarden geschiedt, wordt dit nadrukkelijk in het aanbod vermeld.

 1. PRIJS

3.1. Alle vermelde prijzen zijn uitgedrukt in EURO.

3.2.  BellezAnn doet het mogelijke om steeds de correcte prijzen weer te geven voor de te koop aangeboden artikelen. De bij het product vermelde prijs is exclusief verzendkosten.

3.3.  Indien in uitzonderlijke gevallen de prijsvermelding kennelijk fout is geafficheerd door gevolg van een technische of menselijke fout dan is BellezAnn niet gebonden door dit aanbod.

 1. BETALING

4.1.  Het betalen bij de afronding van de bestelling via de webshop gebeurt op een gemakkelijke en veilige wijze. Betaling is mogelijk via Bancontact, ideal, payconiq…

4.2.  De verzendingskosten worden gedragen door de Klant en bedragen 5,60 EURO  per verzending. Indien verzendingskosten worden aangerekend, wordt de Klant hiervan meteen op de hoogte gebracht bij het afrekenen. Deze kosten worden automatisch verwerkt in het eindbedrag. Indien het bedrag van de bestelling minstens 75,00 EURO bedraagt, is de verzending gratis.

4.3.  Na het afronden van de betaling wordt de bestelling van de Klant bevestigd door middel van een e-mail.

 1. KORTING & KORTINGSCODES

5.1.  Kortingscodes kunnen niet worden aangekocht, maar worden uitgegeven tijdens reclamecampagnes. De geldigheidsperiode van kortingscodes is beperkt in de tijd.

5.2.  Kortingscodes kunnen slechts éénmaal worden verzilverd in het kader van een bestelling en enkel binnen de gepreciseerde periode. De Klant dient te noteren dat een minimale aankoopwaarde vereist kan zijn voor het gebruik van kortingsbonnen.

5.3.  Het bedrag van de kortingscode wordt in mindering gebracht van het eindbedrag. Indien deze kortingscode ontoereikend is voor de waarde van het artikel zal de rest moeten worden betaald met een van de aanvaarde betaalmethodes.

5.4 Afgeprijsde artikelen kunnen niet geretourneerd of omgeruild worden.

 1. VERZENDING

6.1. Artikelen besteld via webshop worden geleverd in België en Nederland. Andere landen zijn op aanvraag

6.2. Voor het verzenden van de artikelen doet BellezAnn beroep op Bpost. Een bestelling voor 14u geplaatst, wordt dezelfde dag nog verzonden. Op werkdagen zal de verzending normaliter 2-3 werkdagen bedragen. Indien de Klant een bestelling plaatst in het weekend of op een wettelijke feestdag zal deze termijn een aanvang nemen op de eerstvolgende werkdag.

6.3. Tenzij anders overeengekomen of uitdrukkelijk anders bepaald (zie bestelproces), worden de goederen aan de woonplaats van de Klant geleverd binnen 14 werkdagen na ontvangst van de bestelling.

6.4.  Voordat de artikelen van BellezAnn worden klaargemaakt voor verzending worden zij steeds onderworpen aan een strenge voorafgaande controle. De artikelen worden verpakt met grote zorg om het risico op beschadiging tijdens het vervoer te minimaliseren. Er worden eveneens foto’s genomen van deze artikelen om later in geval van discussie te kunnen vergelijken met geretourneerde stukken.

6.5.  BellezAnn is niet aansprakelijk voor vertraging van de levering in geval van een fout door Bpost. Indien bestelde artikelen in geval van overmacht verloren gaan, is BellezAnn eveneens niet aansprakelijk.

6.6.  Indien BellezAnn een fout heeft gemaakt bij het verzenden van de artikelen wordt de Klant voor dit ongemak gecompenseerd met een waardebon voor de webshop ter waarde van het bedrag van de geplaatste bestelling, inclusief verzendingskosten.

6.7.  Indien de Klant de levering van de artikelen niet zelf kan aanvaarden, wordt het pakje door de bezorgdienst overgedragen naar het dichtstbijzijnde postpunt. In dit geval zal de Klant het pakje daar zelf moeten afhalen.

 1. RETOURNEREN

7.1.  Geretourneerde artikelen worden door BellezAnn steeds grondig geïnspecteerd en vergeleken met het fotografisch materiaal daterend van voor de verzending. Er wordt een onderscheid gemaakt tussen het retourneren van artikelen waarmee de Klant niet tevreden is enerzijds (zie 7.2.) en het retourneren van foute leveringen anderzijds (zie 7.3.).
Juwelen en verzorgingsproducten kunnen niet geretourneerd worden door de Klant omwille van hygiënische redenen.

7.2.  Indien de Klant niet tevreden is met de geleverde artikelen dan heeft de Klant de mogelijkheid om de geleverde artikelen te retourneren. Het retourneren is slechts mogelijk indien CUMULATIEF is voldaan aan de volgende voorwaarden:

 • Retourneren dient steeds te gebeuren binnen een termijn van 14 dagen na ontvangst van het artikel;
 • Het etiket of prijskaartje is nog steeds bevestigd aan het artikel in oorspronkelijke staat; kledingstukken waarvan de etiketten zichtbaar losgemaakt zijn en terug aangeknoopt zijn, worden aanzien als gedragen en kunnen bij deze niet geretourneerd of geruild worden;
 • Artikelen die door de Klant werden beschadigd of vuil gemaakt, worden niet geaccepteerd;
 • Het is slechts mogelijk om gepaste artikelen te retourneren. Gedragen of gebruikte artikelen komen niet in aanmerking;
 • Het artikel dient te worden opgestuurd met een volledig ingevuld retourformulier.

7.3.  Indien de Klant tot de conclusie komt dat een fout artikel werd geleverd, dan kan de Klant met BellezAnn contact opnemen via de gekende kanalen. De Klant dient een duidelijke omschrijving te geven van de fout in het geleverde artikel.

7.4.  Alleen wanneer geretourneerde artikelen voldoen aan alle bovenstaande voorwaarden komen zij in aanmerking voor een correcte retourzending. Indien BellezAnn bevestigt dat het gaat om een beschadigd of fout artikel dan zullen het bedrag van aankoop en de verzendingskosten worden teruggestort op het rekeningnummer van de Klant.

7.5.  De kosten van retour worden volledig gedragen door de Klant. Indien bij de ontvangst van een geretourneerd artikel echter wordt vastgesteld door BellezAnn dat het daadwerkelijk gaat om een beschadigd of verkeerd artikel dan zullen de kosten van retour aan de Klant worden terugbetaald.

 1. RESERVATIES

8.1. Reservering van een artikel uit de webshop is ook steeds mogelijk na het verzenden van een mail of bericht via de gekende kanalen.
De Klant dient er wel rekening mee te houden dat een reservatie van een artikel uit de webshop maximum 5 dagen na bevestiging van de reservatie door BellezAnn behouden blijft. Na deze 5 dagen wordt dit artikel terug te koop aangeboden via de webshop.

9. COPYRIGHT

Alle foto’s, teksten en logo’s op de website van BellezAnn en de andere communicatiekanalen van BellezAnn zijn beschermd door het auteursrecht. Het is verboden voor derden om zonder schriftelijke toestemming van BellezAnn deze inhoud over te nemen, te publiceren of op een of andere manier te gebruiken.

Indien de Klant vragen of opmerkingen heeft over deze algemene verkoopsvoorwaarden, dan kan de Klant contact opnemen met BellezAnn via de gekende kanalen.

Laatste revisie: 4 FEBRUARI 2022

Beste klanten

Omwille van gezondheidsredenen ben ik helaas genoodzaakt om mijn schoonheidssalon en mijn webshop tijdelijk te sluiten

Ik hoop jullie zo snel mogelijk terug te mogen verwelkomen!